Animale disponibile

Putem sa incepem oferta cu caini si pisici de diferite rase.

Speci de rozatoare cum ar fi: hamsteri, iepuri, porcusori de guinea, chincilla, etc.

Pasari exotice: papagali de diferite specii si dimensiuni, canari, cinteze, turturele diamant, etc.

Reptile: broscute testoase, serpi, soparle de diferite specii, etc.

Si nu in ultimul rand, pesti exotici pe care avem deja posibilitatea sa ii categorisim in: pesti de apa dulce si pesti de apa marina.

Toate aceste animale va pot rapi un anumit timp din viata de zi cu zi. Dar ar fi bine sa ne gindim si la iubitorii de animale care nu au timp sau timpul lor este foarte limitat.

Acvariile Animal World

"Animal World" a gasit si pentru acestia o solutie: adica - acvarii amenajate in birouri sau livinguri care executate cu profesionalism cu ajutorul nostru, nu necesita ingrijire riguroasa dar totusi multumeste acea categorie de oameni care din lipsa de timp raman totusi cu satisfactia de a hrani un animal si a privi o alta forma de viata (acvatica) dezvoltandu-se prin ingrijiirea sa.

Speram ca prin aceasta prezentare sa va fi deschis curiozitatea, iar dupa vizitarea site-ului nostru sa ne contactati.

Suntem convinsi ca putem raspunde atat dorintelor dumneavoastra de a achizitiona un animal de companie cat si de a va oferi sfaturi profesioniste in legatura cu acesta.

Accesorii

Daca doriti o jucarie pentru catelul Dumneavoastra, sau o cusca pentru perusul care nu se mai simte atat de bine in cea veche, puteti apela acum la consultantii nostri.

Avem in stoc o gama variata de accesorii pentru a face viata animalului Dumneavoastra de companie mult mai placuta.

Luni - vineri: 10-18

Sambata: 10-14

Duminica: inchis