Ce va putem oferi?

Profilul nostru de magazin chiar si prin nume este legat de animale de companie si ca sistem autoservire pentru hrana si accesoriile acestora. Prin experienta noastra va putem ajuta cu sfaturi si indrumari utile pentru a va usura buna dezvoltare si intretinere a animalului ales. Putem da relatii chiar si telefonic sau sa ne deplasam la clientii nostri pentru a satisface cit mai prompt unele nelamuriri privind domeniul nostru.

Pe langa gama larga de produse pe care vi le oferim zilnic, avem posibilitatea de a onora unele comenzi mai speciale cum ar fi achizitionarea unor produse neuzuale. Ca diversitate de animale, putem sa multumim orice client doritor de o noua viata in sanul familiei sale.

Care e menirea noastra?

In primul rand, prin cunostintele noastre in domeniu incercam sa alegem animalul cit mai adecvat care va fi cumparat, garantand ca animalul ales de la magazinul nostru este sanatos si putem sa asiguram tot ce are nevoie respectivul (accesorii, hrana, sfaturi etc). Toata lumea iubeste animalele dar nu fiecare om are acelasi timp dintr-o zi care poate fi acordat noului animal de companie sosit in familie. Dupa cum stim animalele sunt de mai multe feluri: sunt animale care cer sa li se acorde mai mult sau mai putin timp, si sunt animale de decor. Animalelor le trebuie create unele conditii care, gandite inainte de a fi achizitionate, va scutesc de neplacerile ulterioare.

Dupa cum stim animalele sunt de mai multe feluri: sunt animale care cer sa li se acorde mai mult sau mai putin timp, si sunt animale de decor. Animalelor le trebuie create unele conditii care, gandite inainte de a fi achizitionate, va scutesc de neplacerile ulterioare.

Luni - vineri: 10-18

Sambata: 10-14

Duminica: inchis